Google
4.5
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Betalen

Er zijn bij Beton Aparte verschillende manieren om te betalen.

Hieronder de verschillende betaal opties.

iDEAL (Nederland)

Met iDEAL betaal je heel makkelijk en veilig omdat je betaling via je eigen vertrouwde bankomgeving loopt. Het grote voordeel van betalen via iDEAL is dat de betaling direct is afgehandeld zodat wij ook direct je bestelling kunnen verwerken. Voor het uitvoeren van de iDEAL betaling wordt gebruik gemaakt van de Payment Service Provider Mollie. Er staat dan na jouw betaling Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift.

Bankcontact / Mister Cash (Belgie)

Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Je kan direct je aankopen betalen in een voor jouw vertrouwde & veilige bankomgeving. Voor het uitvoeren van de betaling wordt gebruik gemaakt van de Payment Service Provider Mollie. Er staat dan na je betaling Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift.

Creditcard

Door de grote kosten die creditcard bedrijven aanrekenen kun bij ons niet meer met een creditcard afrekenen.

Billink

Je kan bij ons ook achter af betalen met Billink. Dit brengt wel extra kosten met zich mee. Deze kosten kun je op de betaalpagina goed zien.

LET OP; een achteraf betaal optie is een mooie betaalmogelijkheid. Wij zien deze betaalmogelijkheid echter liever niet omdat heel veel mensen door deze manier van betalen in de problemen komen. De kosten die deze bedrijven aanrekenen bij niet tijdige betaling om wat voor reden dan ook zijn niet mals.

Veel gestelde vragen

Ja, natuurlijk kan dat. We sturen je dan per mail een factuur die je kan over maken of die je betaalt via de link die in je mail staat. Je bestelling word opgestuurd nadat de betaling bij ons binnen is gekomen. Je kan je bestelling bij ons ook contant betalen als je jouw bestelling komt ophalen. Neem anders even contact op via het contactformulier of bel ons voor de mogelijkheden, 013-2070015

Door de grote kosten van creditcard bedrijven kunnen we deze betaalwijze niet meer accepteren, excuus hiervoor.

Ja, natuurlijk kun je bij ons contant betalen. Bij de meeste producten krijg je dan ook nog een leuke korting op je factuur.

Je kan bij ons niet pinnen maar wel online betalen met Ideal of Mr Cash. Op onze facturen zit een QR code die je naar dit online betaalplatform verwijst waar je je betaling kan afronden. Vergeet je kaart lezer niet die je van de bank hebt gehad!

Ja, sinds kort kan je ook bij ons achteraf betalen. Let op dat deze betaal optie je niet in de problemen brengt.

Alles wordt duurder behalve bij Beton Aparte!