Glaze metalliek , makkelijke metalliek look

Stoere verweerde look of egaler met een heel luxe look .

De Glaze metalliek kan makkelijk gebruikt worden om een Beton Cire meubelstuk of wand een super gave melalliek look te geven. Makkelijk op te rollen en te spanen.

Voorbereiding van de Glaze Metalliek

U plaatst de Glaze metalliek op een Beton Cire ondergrond. U kunt de Glaze gebruiken voor een heel universeel uiterlijk te krijgen en u kunt de Glaze metalliek verweerd eruit laten zien. Het begint allemaal bij de ondergrond. .

Strakke metalliek look

Als u een strak metalliek resultaat wil dan plaatst u de beton Cire zo glad mogelijk met de beide lagen. U schuurt de tweede laag nog gladder en u plaatst de Glaze met een roller. Deze laat u drogen en plaas dan de tweede laag ook met een roller. U kunt het oppervlak verder beschermen met de PU sealer mat of de Glas Epoxy.. U kunt ook een botenlak gebruiken om de Glaze af te werken.

Verweerde metalliek look

Om een verweerd effect plaatst u de Beton Cire al niet zo glad. Gebruik een contrasterende kleur voor nog meer effect. Bijvoorbeeld de tafel is wit Beton Cire met zilver Glaze. Schuur de Beton Cire totdat je tevreden bent. Rol 1 laag Glaze op het werkstuk en nog voor deze droog is spaan je nog 1 laag eroverheen. Het effect zal dan al gelijk zichtbaar zijn. Twee kleuren gebruiken kan natuurlijk ook. U kunt onderling mengen en op elkaar gebruiken voor extra speciale effecten.

Deze Glaze metalliek is goed te gebruiken in combinatie met het meubelpakket. U heeft dan alles voor een uniek meubel van metalliek beton te maken.

Volg een Workshop Beton Cire voor het beste resultaat

Tijdens onze workshops laten we precies zien hoe u Beton Cire en Beton Floor Cire  op de juiste manier aanbrengt en afwerkt, dat levert de mooiste badkamers met de minste inspanningen op.

We hebben iedere week workshops Beton Cire. Bel even voor u in te schrijven , 013-207 00 15 of mail ons op info@beton-aparte.nl .

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of prijzen? Neem dan contact met ons op via: info@beton-aparte.nl of tel: +31(0)13-2070015.

Nieuwsbrief