Wat is Glaze metalliek eigenlijk?

Glaze metalliek is in verschillende uitvoeringen en verpakkingen verkrijgbaar.

Wat is Glaze metalliek eigenlijk ??

De Glaze metalliek is een soort dikke verf waar u makkelijk een heel mooie metalliek look wand of meubel mee kunt maken. De Glaze metalliek kunt u op de Beton Cire aanbrengen om een luxe metaal uitstraling te krijgen. De Glaze metalliek word met een verfroller of met de spaan op de droge Beton Cire aangebracht. Met de roller krijgt u minder schakeringen dan met de spaan. U kunt een verweerde look maken door de Glaze metalliek op de eerste laag Beton Cire al te plaatsen. Met een contrasterende onderlaag kunt u natuurlijk nog meer verwering nabootsen.

Metalliek kleuren

De Glaze metalliek is er zes kleuren , hieronder een opsomming en de matching Beton Cire kleur erachter.

Maak uw eigen look

U kunt met de Glaze metalliek verschillende uitstralingen maken. Zowel een heel chique wand in de badkamer als een verweerde metalliek tafel. Deze twee werkwijzen zullen we hieronder uitleggen. U kunt er nog veel meer mee doen en de Glaze hecht aan meer materialen als alleen de Beton Cire. U kunt deze ook op andere betonlooks plaatsen om een makkelijke metalliek look te maken.

Egale look met weinig schakeringen maakt u door de Glaze op een heel gladde ondergrond te rollen met een verfrollertje. U kunt hier de ANZA rollertjes goed voor gebruiken. Als u iets schakering wil kunt u de eerste keer rollen en als deze hard is na een uurtje of 2 dan een laag met de spaan plaatsen. De spaanslagen geven de schakeringen die blijven.

De verweerde look maakt u door na de eerste laag de Glaze metalliek te plaatsen. U rolt net als hierboven de Glaze egaal op het werkstuk. Voordat de laag hard is plaatst u met de spaan nog een laag Glaze. U zal nu links en rechts de ondergrond door zien komen. Een witte kleur 1 ondergrond met de Platina zilveren geeft een heel mooi verweerd effect.

Nog steeds waterdicht !!

Voordat u de Glaze metalliek gaat aanbrengen gaat u de Beton Cire eerst impregneren zoals omschreven in uw pakket. Als de impregneer goed droog is dan kunt u met de Glaze aan de gang. Laat de Glaze metalliek eerst 12 uur drogen voordat u PU sealer mat met de roller aanbrengt. Uw metalliek zal nu waterdicht zijn. De sealer neemt wel wat glans weg van de metalliek. Voor niet waterdichte toepassingen kunt u de Glaze ook als eindlaag gebruiken. De Glaze metalliek is niet geschikt voor keukenbladen en vloeren.

Ook op andere ondergronden perfect te gebruiken.

U kunt de Glaze metalliek ook makkelijk op betonnen voorwerpen gebruiken. De betonnen kandelaars kunt u op pimpen met de kleur glaze die u zo mooi vind. We hebben zelf heel creatievelingen gehad die dit gedaan hebben met een heel leuk eindresultaat. Wat ook een leuk idee is de wand in de woonkamer een eigen touch te geven. U kunt de Glaze ook over de gestukadoorde muren aanbrengen. U kunt de gips gelijk gaan behandelen met de Glaze. Houd wel rekening dat u dan wel iets meer aan het verbruiken bent als u de muur zo goed als egaal wil krijgen. Een bronzen wand in de woonkamer is toch helemaal wauw !!

Voorbeelden

Je kunt de Glaze metalliek voor vrijwel alles gebruiken:

 • Wanden
 • Badkamers
 • Eettafels
 • Plantenzuilen
 • Openhaarden (buitenmantel)
 • Ontvangst balie de voorkant.
 • Etc.

Voordelen op een rijtje

 • Makkelijk een heel mooi resultaat..
 • Lang verwerkbaar met als gevolg een beter eindresultaat.
 • In zes metalliek kleuren.
 • Creeer je eigen look door verschillende afwerkmogelijkheden.
 • Geschikt voor bijna iedere ondergrond.
 • Zeer stevige hechting op beton , beton cire , gips , cement ed.
 • Goede afwerklaag waardoor schoonhouden eenvoudig is.
 • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
 • Waterdicht te maken.

Deze Glaze metalliek is in verschillende uitvoeringen en verpakkingen heel eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Wat is Glaze metalliek eigenlijk ?

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of prijzen? Neem dan contact met ons op via: info@beton-aparte.nl of tel: +31(0)13-2070015.

Nieuwsbrief

Beton Ciré van Beton Aparte

Maak kennis met alle mooie toepassingen met Beton Ciré van Beton Aparte. Beton Cire word in de badkamer en op meubelen gebruikt , Beton Floor de vloeren variant van Beton Cire en word in de woonkamer , keuken of kantoor gebruikt en de Beton Cire Deco word enkel decoratief gebruikt op muren. Heeft u vragen over onze producten of prijzen? Neem dan contact met ons op.

Onze webshopNeem contact op