Betaalmethoden

We hebben bij Beton Aparte verschillende betaalmethoden.

iDEAL (Nederland)
Met Ideal betaal je heel makkelijk en veilig omdat je betaling via je eigen vertrouwde bankomgeving loopt. Het grote voordeel van betalen via Ideal is dat de betaling direct is afgehandeld zodat wij ook direct je bestelling kunnen verwerken. Voor het uitvoeren van de Ideal betaling wordt gebruik gemaakt van de Payment Service Provider Mollie. Er staat dan na jouw betaling Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift.

Bankcontact / Mister Cash (Belgie)
Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Je kan direct je aankopen betalen in een voor jouw vertrouwde & veilige bankomgeving. Voor het uitvoeren van de betaling wordt gebruik gemaakt van de Payment Service Provider Mollie. Er staat dan na je betaling Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift.

Contant
Wanneer je bij ons in de showroom bent en je wil een bestelling plaatsen kun je bij ons ook je bestelling contant betalen.

Creditcard
Je kan bij ons met je creditcard betalen, wij rekenen wel de kosten aan die hiermee zijn gepaard.

Billink of Klarna
Je kan bij ons ook achter af betalen met Billink en Klarna. Dit brengt wel extra kosten met zich mee. Deze kosten kun je op de betaalpagina goed zien.

LET OP; een achteraf betaal optie is een mooie betaalmogelijkheid. Wij zien deze betaalmogelijkheid echter liever niet omdat heel veel mensen door deze manier van betalen in de problemen komen. De kosten die deze bedrijven aanrekenen bij niet tijdige betaling om wat voor reden dan ook zijn niet mals.

Wil je een andere betaalmethode bel of mail ons dan even, dan kunnen we je nog meer betaalmethoden aanbieden.

payments