Google
4.5
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Retourneren

Bekijk hieronder meer informatie over het retourneren van onze producten.

Als je onverhoopt toch een verkeerde bestelling hebt gedaan of niet blij bent met je spulletjes kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst omruilen voor iets anders of je krijgt je geld terug.

Het enigste dat je hoeft te doen is een e-mail naar [email protected] te sturen en na antwoord het product terug te sturen.

Zorg wel dat de verpakking heel is, met name de verzegelingen, en dat de spulletjes niet beschadigd zijn.

Let op dat dit enkel geldig is op hele verpakkingen of gereedschappen. Dit geld natuurlijk niet voor onze custum made products. Dit zijn de bestellingen die per m² gaan. En de bestellingen waar een kleur word opgegeven.

Veel gestelde vragen

Het retouradres is Smederijstraat 19 , 5111 PT Baarle Nassau.

Ja, natuurlijk, zodra wij het artikel onbeschadigd en ongeopend retour hebben zullen wij binnen 2 werkdagen het betaalde geld aan je terugstorten. Bij de bestellingen per m² is er een uitzondering. Deze zijn niet zomaar kosteloos herroepbaar.

Ja, dat kan, je kan gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit houd in dat je alle producten* mits ongebruikt en in de originele verpakking, binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren. Zodra de producten bij ons binnen zijn worden deze gecontroleerd.  Bij goedkeuring en niet gebruik maken wij zo snel mogelijk je geld over op je rekening. Je kan je retour makkelijk per e-mail doorgeven naar [email protected]. Het verzendbewijs en de track en trace mail je ook naar [email protected].

Nee, hier kan dat niet zomaar, het gaat hier om een zeer speciale kleur en per besteld. Als je een courante kleur hebt dan kunnen we wel iets voor je betekenen en in onderling overleg de beton-cire terugnemen. De kosten van het ompakken worden dan wel aan jou door berekent en van het terug te betalen bedrag afgetrokken. Houd rekening met een 20 – 25 % kosten voor het ompakken van je bestelling.

Alles wordt duurder behalve bij Beton Aparte!