Google
4.2
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Retourneren

Bekijk hieronder meer informatie over het retourneren van onze producten.

Als u toch onverhoopt toch een verkeerde bestelling heeft gedaan of niet blij bent met uw spulletjes kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst omruilen voor iets anders of u krijgt uw geld terug.

Het enigste dat u hoeft te doen is een e-mail naar [email protected] te sturen en na antwoord het product terug te sturen.

Zorg wel dat de verpakking heel is, met name de verzegelingen, en dat de spulletjes niet beschadigd zijn.

Let op dat dit enkel geldig is op hele verpakkingen of gereedschappen. Dit geld natuurlijk niet voor onze custum made products. Dit zijn de bestellingen die per m² gaan. En bestellingen waar een kleur word opgegeven.

Veel gestelde vragen

Het retouradres is Smederijstraat 19 , 5111 PT Baarle Nassau.

Ja, natuurlijk, zodra wij het artikel onbeschadigd en ongeopend retour hebben zullen wij binnen 2 werkdagen het betaalde geld aan u retouneren.

Ja, dat kan, u kunt gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit houd in dat u alle producten* mits ongebruikt, binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren. Zodra de producten bij ons binnen zijn maken wij zo snel mogelijk uw geld over op uw rekening. U kunt uw retouren doorgeven via e-mail naar [email protected] Verzendbewijs kan verzonden worden naar ons Nederlands adres, of ingescand en naar [email protected] gestuurd worden.

Nee, het gaat hier om een zeer speciale kleur en op m² besteld. Als u een courante kleur heeft dan kunnen we wel iets voor u betekenen en in onderling overleg de beton-cire terugnemen.