Google
4.5
Gebaseerd op 28 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Trap renovatie met Beton Floor

Een renovatie van uw trap doe je makkelijk met Beton Floor Cire. Geen sloop en breekwerk. Voor een houten trap van 13 treden heeft u ongeveer 8 m² Beton Floor en epoxy schraaplaag nodig. Bestel dit trap renovatie pakket makkelijk in onze shop.

Voorbereiding van de trap renovatie met Beton Floor

Bij een nieuwe gegronde houten trap zoals in veel nieuwbouw word geleverd zal u weinig voorbereiding moeten doen. Schuren is altijd goed en even stofzuigen. Als u een trap met vloerbedekking of zeil heeft zal die verwijderd moeten worden. We starten het liefst vanaf een houten ondergrond. Als alle uitwendige hoeken rond zijn geschuurd kan er worden begonnen met de echte trap van beton. Smeer de trap goed in met de epoxy schraaplaag en laat deze goed drogen. Schuur de epoxy schraaplaag en plaats de eerste laag Beton Floor Cire. Gebruik een hoekschopje voor een mooie hoek. Maak steeds kleine hoeveelheden aan om je aangemaakte Beton Floor steeds vers te houden. Lukt het niet zo goed , geen stress , er kan later altijd geschuurd worden. Bestel een compleet trap renovatie pakket op onze shop.

Maak een stoere trap van beton

Na een paar uur kun je verder met de trap renoveren. Schuur de imperfecties , hobbeltjes en knobbeltjes weg.  Schuur de uitwendige hoeken met de hand. De trap even goed stofzuigen en je kan verder. De trap zal nu al een heel stoer aanzicht hebben. Als je hem zo wil houden kan dat natuurlijk ook. Plaats dan nu de impregneer en de matte PU sealer. Je houd de tweede laag over om nog iets moois te maken. Houd dan wel rekening dat de trap meer vuil zal worden en minder goed schoon te maken is. Het is wel supergaaf om zo een robuuste trap te hebben.

De look én vele kwaliteiten van beton

Beton Aparte levert het hoogwaardige Beton Floor Ciré, dat wordt gevormd door cement, zeer fijngemalen kiezelstenen en zand en speciale kunsthars (resin). Met toevoeging van een kleurstof kan elke kleur worden gemaakt. Traditioneel Beton Ciré wordt gebruikt voor licht belopen vloeren en wanden, terwijl Beton Floor zeer geschikt is voor de woonkamer , de trap of kantoorvloeren. Beton Ciré Wand wordt steeds vaker gebruikt voor betonlookplafonds. De betonlook lijkt op jaren geleden geplaatst beton en past altijd bij uw smaak en woonstijl. Bekijk de kleuren van uw nieuwe trap van beton. Kleuren voor betonnen trappen

BETONCIRE VAN BETON APARTE

Maak kennis met alle mooie toepassingen met Beton Ciré van Beton Aparte. Beton Cire xtra word in de badkamer en op meubelen gebruikt , Beton Floor de vloeren variant van Beton Cire en word in de woonkamer , keuken of kantoor gebruikt en de Beton Cire Wand word enkel decoratief gebruikt op muren. Wil u graag de kleuren graag life zien kom dan naar Baarle Nassau om te kijken.

Trap renoveren met Beton Floor tweede laag

De tweede laag maak je wat dunner aan. De pasta moet nu lopend zijn. Plaats met de decoratieve spaan de tweede laag op de traptrede. Maak de spaan even goed schoon en spaan de tree glad. Doe aan de hoeken niets en zet deze scherp aan. De uiteindelijke ronding schuur je later erin. Maak steeds kleine beetjes aan en werk per vlak af. Steeds bovenkantje trede , voorkantje trede en zo verder naar beneden.

Impregneer plaatsen en sealen:

Schuur de tweede laag tot hij naar je zin is. Je kan de trap wat ruwer houden of helemaal glad schuren voordat je gaat impregneren. Stofzuig de trap even goed en plaats de impregneer met een 10 cm rollertje. Let op dat je niet morst , dat laat vlekken achter. Doe tree voor tree en werk zo naar beneden. Als na een half uurtje de impregneer droog is kan de PU sealer geplaatst worden. Even aanmaken en de trap van boven naar onder goed inrollen zodat deze helemaal nat is geworden. Na 2 dagen kun je voorzichtig de trap weer gebruiken. Na 6 dagen is alles op sterkte.

Trap renoveren als je nog naar boven moet:

Als de trap tijdens de renovatie nog gebruikt moet worden kun je altijd een trede overslaan bij het plaatsen. Gebruik de niet behandelde treden om naar boven te gaan. Bij trap renoveren met Beton Floor accentueert u uw persoonlijke stijl. Het handmatig opgebrachte, betonstuc kan grof of fijn worden geplaatst. Net welke sfeer u wilt creëren. Beton Floor Ciré is met goed gereedschap ook eenvoudig zelf aan te brengen. U kunt deelnemen aan onze wekelijkse workshop, waarbij u snel de fijne kneepjes van het Beton Ciré verwerken leert. Het trap renovatie systeem omvat tevens een impregneermiddel en een 2 componenten sealer.

Welk product heb ik voor een Beton Cire trap nodig?

Workshops

Tijdens onze workshops laten we precies zien hoe u Beton Cire en Beton Floor Cire op de juiste manier aanbrengt en afwerkt, dat levert de mooiste trap renovatie met beton floor, met de minste inspanningen op. Schrijf u dus in voor de workshop. U krijgt op de workshop dag ook nog 10% korting op uw producten.

Trap van beton en betonlook trap renovatie pakket 1
Trap renovatie met Beton Floor 21