Google
4.5
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Beton Foto album

Beton geeft een heel eigen look aan je woning. Beton Aparte heeft een heel scala aan beton gereedschap , bescherming van beton , en reiniging producten voor beton. Hieronder inspirerende foto’s van betonvloeren en betonnen terrassen. Laat u meevoeren door ons Beton foto album en neem contact op voor meer informatie of advies.

Beton Foto album vloeren;

Met onze Beton producten maakt u de mooiste betonnen vloeren

Beton kan verschillende looks en feels hebben. Wil u een luxe verglaasde natuursteen uitstraling of juist een heel stoere mat gepatineerde uitstraling. Polijstwerk word altijd heel glanzend. De betonvloer kan zelfs helemaal verglaasd worden. Of hij mat moet blijven gebruik dan de makkelijk op te dweilen polymeren.

Bekijk in onze helemaal nieuwe Beton Shop wat voor u een oplossing zou betekenen. Lees de pagina’s waarin word uitgelegd hoe je een matte betonvloer maakt en een glanzende betonvloer. Staat uw specifieke situatie niet hierbij neem dan even contact met ons op voor meer advies.

Beton Foto album terrassen;

Terrassen van beton

Bescherm het terras van beton tegen zure regen , vervuiling met onze makkelijke beton producten. Maak het terras niet te glad. Vind een middenweg tussen gebruiksgemak en anti slip voorwaarden. Een echte anti slip betonnen terras zal niet met een zachte bezem schoongeveegd kunnen worden. Heeft heel veel oppervlakte waar veel vervuiling in kan komen te zitten. Probeer hier een tussenweg in te vinden. Een terras buiten word meestal eerst met de NANO gehandeld. De werkzame stoffen in de NANO zorgen ervoor dat de cement in de toplaag blijven reageren , zelfs in ongunstige omstandigheden zoals de bovenkant van een buiten terras. Als de vloer een paar weken oud is kan deze met impregneer voor betonvloeren worden behandeld. De vloer zal dan hydrofoob worden. Lees meer over terrassen van beton op onze betonnen terrassen pagina.

Betonnen trappen

Beton Foto album trappen ;

Uw eigen unieke betonnen trap

Deze trappen worden meestal buiten gebruikt omdat ze zo hufterproof zijn. In de industrie worden deze trappen al heel lang gebruikt en ze passen geheel in de nieuwe tijd van wonen. Tegenwoordig worden betonnen trappen in de woning ook steeds meer toegepast. De luxe trappen van beton worden behandeld met onze Beton Cire trap pakketten. Dit geeft een heel luxe uitstraling van de betonnen trap. Dit systeem kan ook gebruikt worden om van een houten trap een stoere betonnen trap te maken. Bekijk het Beton Cire fotoalbum voor meer inspiratie wat allemaal kan met beton cire. Buiten word op de trappen enkel de impregneer voor betonvloeren gebruikt als bescherming. De trappen worden altijd wat ruwer gehouden. De betonnen trap moet buiten wel iets anti slip zijn natuurlijk.

Beton Foto album oprit;

Zelf mooie Beton projecten maken

Onze beton producten zijn voor hobbyisten , doe-het-zelvers en professionele klussers eenvoudig zelf aan te brengen. Neem een kijkje in onze Betonvloeren Shop om de noodzakelijke producten en gereedschappen snel in huis te krijgen. Beton Aparte helpt u met advies uit eigen ervaring met beton. De machines zijn allemaal te huur om een betonvloer goed te storten , af te werken , vlinderen / polieren , reinigen , te polijsten en te beschermen.

Neem contact op voor meer informatie of kom langs in Baarle Nassau

Meer weten over onze Beton producten? Bel (+31(0)13 207 00 15), e-mail ([email protected]) of gebruik het contactformulier voor al uw vragen of verzoeken. Of kom langs in onze showroom / training centrum in Baarle-Nassau.

Wil je een vloer zoals deze foto’s hierboven lees dan ook de volgende pagina’s;

Kijk ook eens naar betonlook vloeren, badkamers of meubelen;

Alles wordt duurder behalve bij Beton Aparte!