Google
4.5
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Platina Glaze metalliek tafel 2
Cool stuff !

Glaze metalliek

Maak zelf een stoere verweerde metalliek look. Wil je liever een egalere metalliek look dan kan dat natuurlijk ook. We hebben de glaze in platina / zilver , brons en goud.

Wat heb je nodig voor de glaze metalliek?

Welk product heb ik hiervoor nodig?

Snelle VerzendingVoor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis binnen Nederland
Gegarandeerd waterdichtAl onze producten zijn waterdicht, tenzij anders vermeld
Erkend bedrijfOnderscheidende Certificaten
KwaliteitAl meer dan 15 jaar 100% kwaliteit gegarandeerd!

01. Voorbereiding glaze metalliek

De Glaze metalliek kan makkelijk gebruikt worden om een Beton Cire meubelstuk of wand een super gave metalliek look te geven. Makkelijk op te rollen en te spanen. Je besteld deze metalliek bij een pakketje Beton Cire. Wil je een oude verweerde metalliek look dan houd je de Beton Cire wat grover. Wil je een egalere metalliek look dan houd je de Beton Cire gladder. Is de Beton Cire naar wens dan gebruik je de impregneer die bij je Beton Cire pakket zit. Als de impregneer droog is kun je de glaze met een roller of een spaan aanbrengen.

Eindelijk gaan we een gave metalliek look maken.

Zoals al gezegd kun je een grove store uitvoering maken of een veel gladdere strakkere uitvoering. De Beton Cire laag geeft een deel van de uitstraling. Is deze grof dan zal het eindresultaat ook grof zijn. Gebruik je een witte Beton Cire en een zilveren glaze dan kun je het uiterlijk verweerder maken. Gebruik je een grijze Beton Cire zal het veel egaler worden.

Glaze metalliek , makkelijke metalliek look
Koper glaze in keuken 2

02. Verweerde glaze metalliek look maken ;

Om een verweerd effect te krijgen plaatst u de Beton Cire al niet zo glad. Gebruik een contrasterende kleur voor nog meer effect. De foto van de tafel is wit Beton Cire met zilver glaze. Schuur de Beton Cire totdat je tevreden bent. Rol 1 laag glaze op het werkstuk en nog voor deze droog is spaan je nog 1 laag eroverheen. Het effect zal dan al gelijk zichtbaar zijn. Twee kleuren gebruiken kan natuurlijk ook. U kunt onderling mengen en op elkaar gebruiken voor extra speciale effecten.

Deze glaze metalliek is goed te gebruiken in combinatie met het 2,5 m² meubelpakket. U heeft dan alles voor een unieke eettafel van metalliek beton te maken. Wil je een wand in de woonkamer gaan doen dan heb je de waterdichte pakketten natuurlijk niet nodig. Plaats de glaze na het impregneren en voor de polymeer laag.

02. Strakke metalliek look maken ;

Als u een strak metalliek resultaat wil dan plaatst u de beton Cire zo glad mogelijk met de beide lagen. U schuurt de tweede laag nog gladder en u plaatst de glaze met een rollertje. Deze laat u drogen en plaats dan de tweede laag ook met een roller. U kunt het oppervlak verder beschermen met de PU sealer mat die bij het Beton Cire pakket zit.

Wil je een metalliek wand in de badkamer dan gebruik je het Beton Cire compleet systeem. Na het impregneren plaats je de PU sealer mat. Je besteld de glaze bij een betoncire pakket.

03. Afwerken van de glaze metalliek

Na een uur of 2 is de glaze droog genoeg om te sealen of te polymeren. Maak de sealer aan en rol deze goed uit op de metallieke ondergrond. De polymeer hoeft niet aangemaakt te worden , die zit ready to use in het kannetje. Na een uurtje of 6 is de polymeer droog , de sealer na 2 dagen en waterdicht na 6 dagen. Wil je meer lezen over de glaze metalliek dan kun je de wat is pagina’s eens bekijken.

Let Op !! Gebruik deze producten altijd bij kamertemperatuur. Een graad of 20 is super voor de producten en voor jezelf.

03. Glaze metalliek kleuren

Glaze goud en zwart

Workshops

Tijdens onze workshops laten we precies zien hoe je Beton Cire en Beton Floor Cire op de juiste manier aanbrengt en afwerkt, dat levert de mooiste wanden, vloeren en meubelen, met de minste inspanningen op. Je krijgt op de workshop dag ook nog eens 10% korting op je Beton Cire.

Beton ciré van Beton Aparte

Maak kennis met alle mooie toepassingen met Beton Ciré van Beton Aparte. Beton Cire xtra word in de badkamer en op meubelen gebruikt , Beton Floor de vloeren variant van Beton Cire en word in de woonkamer , keuken of kantoor gebruikt en de Beton Cire Wand word enkel decoratief gebruikt op muren. Heb je nog vragen over onze producten of prijzen?
Neem dan contact met ons op.

Alles wordt duurder behalve bij Beton Aparte!