Beton Cire schades

Let op met je droogloop mat, hondenmand en vloerkleed!!

Let op met je droogloop mat, hondenmand en vloerkleed

Je hebt een super gave PU gietvloer , minerale gietvloer of een Beton Cire / betonlook vloer liggen en je wil een droogloop mat, een hondenmand of een vloerkleed neerleggen. Let daar dan even mee op! Sommige kleden, hondenmanden of droogloop matjes tasten je vloer aan. Vraag aan de verkoper of de mat, het honden mandje of het kleed wel op een met PU sealer behandelde vloer gelegd kan worden. Oftewel, zijn er weekmakers gebruikt of zit er looizuur in het kleed, hondenmandje of droogloopmat. Deze producten tasten je sealer aan en dat gaat er nooit meer uit.

  • Let op met bepaalde stoffen !!
  • Koop een goed kleed, een goede droogloopmat of hondenmand.
  • Hoe kun je deze spullen toch gebruiken?
  • Ik heb toch zo een matje, hondenmand of kleed op de vloer gehad 😒.

Let op met je droogloop mat, hondenmand en vloerkleed !

Let op met bepaalde stoffen !

Er ontstaan vlekken in je met Poly-urethaan of epoxy behandelde vloer door bepaalde stoffen in je kleed, hondenmand of droogloopmat. Deze stoffen, antioxidanten, tannines, plasticizers, enzovoort. Bepaalde hout- en rubbersoorten bevatten migreerbare producten die onder gewichtsdruk vlekken kunnen veroorzaken. Dit worden donkere plekken die je niet kan verwijderen. Super jammer voor je vloer.

Wollen tapijten, jute, onderlagen van droogloop matjes en honden manden, hennepmatten, dierhuiden, sommige tropische houtsoorten, eiken, haarverf, en nat crêpepapier / confetti hebben stoffen in zich die je vloer kunnen aantasten.

Koop een goed kleed, een goede droogloopmat of hondenmand.

Alles begint natuurlijk met een goed kleed, een goede droogloop mat en een goede honden mand. Weet je het niet vraag dan aan de verkoper waar de onderkant van gemaakt is en of er zeker geen antioxidanten, tannines, plasticizers, etc. in zitten. Weet je het niet zeker koop dan die mand, droogloopmat of vloerkleed niet. Wil je hem toch hebben dan weet je dat het fout kan gaan met je vloer. Je kan als extra bescherming ook nog een onderkleed plaatsen. Geen zekerheid dat het dan niet fout gaat maar toch altijd beter dan niets doen.

Hoe kun je die spullen toch gebruiken?

Zoals hierboven al aangegeven kun je een kleed, een handenmand of een droogloopmat waar antioxidanten, tannines, plasticizers, etc. in zitten wel gebruiken met een ondertapijt. Hier een voorbeeld wat je zou kunnen gebruiken ; Antislip Ondertapijt Classic – Vloerkledenwinkel. Geen garantie dat het dan zeker goed gaat, vraag aan de leveranciers wat je nog meer kan doen.

Ik heb toch zo een matje, hondenmand of kleed op de vloer gehad 😒.

Heb je toch een mat, vloerkleed of hondenmand gehad die antioxidanten, tannines, plasticizers, etc. bevatten dan ben je gewoon de lul. Dit gaat er nooit meer uit !! Je kan natuurlijk weer een droogloopmat, een vloerkleed of een hondenmand op dezelfde plek neer zetten. Dan ziet niemand het meer.

Super jammer dat de leverancier van de hondenmand, het droogloopmatje of je vloerkleed je niet heeft gewaarschuwd voor de schades die deze producten aanrichten op jouw supergave moderne vloer.

Let op met je droogloop mat, hondenmand en vloerkleed

Vragen?

Patrick staat klaar om je te helpen

Kom je er nog niet helemaal uit of heb je heel specifiek ding. Neem dan even contact op met ons. Je kan bellen, mailen of gewoon binnen lopen.

payments