Beton Ciré

Beton Cire over tegels

Heb je een getegelde badkamer, toilet of een oude tegelvloer en ben je die helemaal beu. Heb je geen zin in een groot breekwerk en te pas en te onpas verschillende mannen over de vloer. Gebruik dan Beton Cire om je badkamer, toilet of vloer weer om te turnen naar een luxe, warme en vriendelijke plek. Zonder sloop en breekwerk maak je van jouw gedateerde badkamer, toilet of woonkamer / living weer een supergaaf stekje. Een renovatie van je eigen badkamer , keuken , toilet of tegelvloer doe je heel makkelijk met Beton Cire over tegels. Der muren gaan iets anders als de vloeren. Hieronder een uitleg hoe je dat doet. Lees ook de andere pagina’s waar naartoe wordt verwezen om nog meer te weten. Misschien is een workshop iets voor jou, daar krijg je uitleg over hoe je dat doet en waar je op moet letten.

Beton Cire over tegels voor wanden;

Een badkamer of toilet renoveren met Beton Cire over tegels is helemaal trendy vanwege de veelzijdige toepasbaarheid, duurzaamheid en prachtige luxe uitstraling. Beton Aparte vervult al je beton verlangens in vele verschillende uitvoeringen en verpakkingen, in iedere gewenste kleur. Waterdicht stucwerk met een betonlook is zeer populair en geeft een stijlvolle meerwaarde in je eigen badkamer. De strakke, industriële en moderne uitstraling komt mooi tot zijn recht in een moderne, badkamer. Geheel voeg loos, waterdicht en makkelijk in onderhoud. Bekijk de verschillende pakketten in onze Beton Cire Shop

De look én vele kwaliteiten van beton

Beton Aparte levert het hoogwaardige Beton Ciré, dat wordt gevormd door cement, zeer fijngemalen kiezelstenen en zand en speciale kunsthars (resin). Met toevoeging van een kleurstof kan elke kleur worden gemaakt. Traditioneel Beton Ciré wordt gebruikt voor licht belopen vloeren en wanden, terwijl Beton Floor zeer geschikt is voor de woonkamer , de trap of kantoorvloeren. Beton Ciré Wand wordt steeds vaker gebruikt voor betonlookplafonds. De betonlook lijkt op jaren geleden geplaatst beton en past altijd bij je eigen smaak en woonstijl.

Bij Beton Cire over tegels heb je een extra laag nodig

Als je Beton Cire over tegels wil gaan plaatsen heb je een extra laagje Beton Cire nodig. Deze laag word met de Beton Cire hechtlaag gemaakt. Het oude kitwerk verwijderen met een kitvoegen snijder. De tegels even goed vetvrij maken met de stripper en je kan gelijk beginnen met smeren.  Je zal na deze eerste laag na het schuren nog de tegelpatronen zien. Gebruik de bijgeleverde impregneer om de zuiging gelijkmatiger te maken. Je kan natuurlijk ook een ander stuc product gebruiken met de juiste primers. Ardex , Schonox en Knauf hebben hier goede materialen voor.

Na deze voorbereidingen kun je het pakket gebruiken die voor jullie van toepassing is. Bekijk deze in onze webshop. Ben je geïnteresseerd lees dan ook de blog Badkamer renoveren zonder te slopen. Je vind daar nog meer informatie hoe je dat doet en een filmpje waar alle stappen in staan.

Beton Cire over tegels vloeren ;

Een tegel vloer renoveren gaat op een andere manier. Gebruik een egaline systeem of de epoxy schraaplaag om de tegelvloer glad en strak te maken. Altijd eerst even goed vetvrij maken met de professionele stripper. De vloer laten drogen en de primer voor de egaline of gelijk een epoxy schraaplaag plaatsen. Om epoxy te besparen kan er een toevoeging gebruikt worden als droog kwarts zand of de superfijne epoxy toevoeging. Als de vloer geheel glad is kan het normale Beton Cire vloer systeem in 2 lagen geplaatst worden.

Geniet van een voegloze afwerking van beton:

Waterdicht, schokbestendig en onderhoudsarm door goede afwerklaag
Zeer dun aan te brengen en daarmee licht in gewicht
Snel en mooi eindresultaat, met een luxe beton uitstraling
Vele kleuren en verschillende afwerkingen, passend bij je eigen smaak en woonstijl
Geschikt voor vrijwel elke ondergrond, van beton of MDF tot keramiek of metaal
Naadloos, geen vuil of schimmelvorming
Hypoallergeen
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Met beton kun je jullie eigen persoonlijke stijl benadrukken:

Met beton cire over tegels accentueer je je eigen persoonlijke stijl. Het handmatig opgebrachte, waterdichte betonstuc kan ruw blijven of heel glad gepolijst worden verwerkt. Net welke sfeer je wil maken. Beton Ciré is met goed gereedschap ook eenvoudig zelf aan te brengen. Doe mee aan onze wekelijkse workshop, waarbij je snel de fijne kneepjes van het Beton Ciré verwerken leert. Het complete professionele Beton Floor Cire systeem bevat alles om een mooie beton cire vloer te maken.

Vragen?

Patrick staat klaar om je te helpen

Kom je er nog niet helemaal uit of heb je heel specifiek ding. Neem dan even contact op met ons. Je kan bellen, mailen of gewoon binnen lopen.

payments