Google
4.5
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Betonlook

Een woon- of werkinterieur met een betonlook, helemaal trendy vanwege de veelzijdige toepasbaarheid, duurzaamheid en prachtige uitstraling.

Betonlook

Een woon- of werkinterieur met een betonlook is helemaal trendy vanwege de veelzijdige toepasbaarheid, duurzaamheid en prachtige luxe uitstraling. Beton Aparte vervult al je betonlook verlangens met betoncire in vele verschillende uitvoeringen en verpakkingen, in iedere gewenste kleur. Waterdicht stucwerk met een betonlook is zeer populair en geeft een stijlvolle meerwaarde in woningen, winkels of kantoren. De strakke, industriële en moderne uitstraling komt mooi tot zijn recht in woonkamers, badkamers, keukens, trappen en meubels. Bekijk de verschillende pakketten in onze Beton Cire Shop

De look én vele kwaliteiten van beton

Betonlook is een verzamelnaam voor alles wat op beton lijkt. Beton Aparte gebruikt het hoogwaardige Beton Ciré, dat wordt gevormd door cement, zeer fijngemalen kiezelstenen en zand en speciale kunsthars (resin). Met toevoeging van een kleurstof kan elke kleur worden gemaakt. Traditioneel Beton Ciré wordt gebruikt voor licht belopen vloeren en wanden, terwijl Beton Floor zeer geschikt is voor de woonkamer , de trap of kantoorvloeren. Beton Ciré Wand wordt steeds vaker gebruikt voor betonlookplafonds. De betonlook lijkt op jaren geleden geplaatst beton en past altijd bij je eigen smaak en woonstijl.

Betonlook in kleedkamer wand

Welk product heb ik voor betonlook nodig?

Geniet van een betonlook interieur:

Met betonlook uw persoonlijke stijl benadrukken:

Met betonlook accentueer je je eigen persoonlijke stijl. Het handmatig opgebrachte, waterdichte betonstuc kan ruw of juist heel glad gepolijst worden verwerkt, met veel of weinig tekening. Net welke sfeer je zelf wil creëren. Beton Ciré is met goed gereedschap ook eenvoudig zelf aan te brengen. Doe eens mee aan onze wekelijkse workshop, waarbij je snel de fijne kneepjes van het Beton Ciré verwerken leert. Het complete betonlook systeem omvat tevens een impregneermiddel, voor optimale bescherming tegen vocht en vuil en hechting van de 2 componenten sealer of de polymeer.

Workshops

Tijdens onze workshops laten we precies zien hoe je Beton Cire  op de juiste manier aanbrengt en afwerkt, dat levert de mooiste toiletten, badkamers en meubelen, met de minste inspanningen op. Je krijgt op de workshop dag ook nog eens 10% korting op je Beton Cire.

Beton Ciré van Beton Aparte

Maak kennis met alle mooie toepassingen met Beton Ciré van Beton Aparte. Beton Cire xtra word in de badkamer en op meubelen gebruikt , Beton Floor de vloeren variant van Beton Cire en word in de woonkamer , keuken of kantoor gebruikt en de Beton Cire Wand word enkel decoratief gebruikt op muren. Heeft u vragen over onze producten of prijzen?
Neem dan contact met ons op.

Alles wordt duurder behalve bij Beton Aparte!