Veelgestelde vragen

Alle vragen op een rij

Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Beton Ciré

Hoe maak je schakeringen in jouw Beton Cire?

Je hebt bij ons de keuze om jouw Beton Cire met veel schakeringen te maken of juist niet. Lees meer….

Kun je Beton Cire onder de 15 graden verwerken?

Nee, je kan Beton Cire niet onder de 15 graden Celsius verwerken. Houd je ruimte op kamer temperatuur of warmer. Lees meer…

Kan Beton Cire over vloerverwarming?

Ja natuurlijk kun je Beton Cire over vloerverwarming aanbrengen. Lees meer….

Welke kleur kit past bij mijn Beton Cire?

Op het internet zijn verschillende gekleurde kitten beschikbaar. Je kunt een kleurenbord bestellen om de juiste kit bij jouw Beton Cire te vinden. Lees meer….

Is Beton Cire waterbestendig?

Als je Beton Cire Badkamer/Toilet aanbrengt, is het waterdicht. Bij het gebruik van Beton Cire Wand is het spatwaterdicht.

Kan Beton Cire scheurvorming vertonen?

Beton Cire kan op zichzelf niet scheuren, maar het weerhoudt jouw huis niet van scheuren. Lees meer….

Hoe breng je Beton Cire aan rondom een afvoerdrain?

Gebruik de juiste drain, zorg voor een uitzetvoegje en breng de Beton Cire aan op de chape of cementdekvloer tot bovenaan de drain. Lees meer…

Kan Beton Cire direct over tegels worden aangebracht?

Ja dat kan met een extra laag, Beton Cire is zeer geschikt om over tegels heen te plaatsen, zonder dat je ze hoeft te verwijderen. Lees meer….

Wat is een geschikte ondergrond voor Beton Cire?

Een goede ondergrond voor Beton Cire is stevig genoeg voor jouw gebruik, vlak en blijvend scheurvrij. Lees meer…..

Wat zijn de verschillen tussen Beton Cire en Mortex?

Beton Cire is veel gemakkelijker aan te brengen dan Mortex. Lees meer….

Beton Cire Onderhoud

Hoe maak ik mijn Beton Cire vloer schoon?

Je Beton Cire vloer kun je dweilen, stofzuigen, swifferen, al gelang het nodig is natuurlijk 😉. Lees meer…..

Hoe verwijder ik vlekken uit mijn Beton Cire?

Gebruik speciale vlekverwijderaars van merken zoals Dr. Schutz of HG om vlekken uit je Beton Cire te verwijderen. Met een wonderspons met azijn kun je ook al veel vlekken verwijderen. Lees meer….

Is het belangrijk om Beton Cire regelmatig te voeden?

Ja, het voeden van je Beton Cire is altijd goed! Gebruik onze polymeer om je Beton Cire te voeden. Hierdoor droogt jouw Beton Cire niet uit, blijven de kleuren fris en blijft je Beton Cire langer mooi.

Hoe kan ik kalkaanslag van mijn Beton Cire verwijderen?

Als er al kalkaanslag op je Beton Cire zit, ben je eigenlijk al te laat. In dat geval moet je een agressieve kalkverwijderaar gebruiken. Lees meer….

Zijn er speciale producten nodig voor het schoonmaken van Beton Cire?

Nee hoor, je kan de gewone reinigers uit de supermarkt gebruiken. Gebruik het liefst een pH-neutrale reiniger, die tast je Beton Cire zeker niet aan.

Beton

Hoe moet je een betonvloer polijsten?

Voor het polijsten van een betonvloer gebruik je een boenmachine met diamantpads. Lees meer…..

Wat is het doel van de NANO densifier?

De NANO densifier wordt gebruikt om de toplaag van beton dichter te maken en een hogere dichtheid te bereiken. Lees meer ….

Hoe maak je een matte afwerking op je betonvloer?

Een matte afwerking kun je bereiken door je betonvloer te impregneren en te polymeren. Gewoon opdweilen en klaar! Lees meer…..

Hoe verkrijg je een glanzende afwerking op je betonvloer?

Door je betonvloer met diamant te polijsten krijg je een glanzende afwerking op je betonvloer. Lees meer….

Wat zijn de voor- en nadelen van een echte betonvloer?

Een voordeel van een betonvloer is dat deze over het algemeen goedkoper is dan andere vloeropties. Een nadeel is echter dat betonvloeren enig onderhoud vereisen. Lees meer….

Wat is een gevlinderde / gepolierde betonvloer?

Een gevlinderde/gepolierde betonvloer is een harde gladde vloer die vaak gebruikt wordt in de industrie en geschikt is voor het rijden van heftrucks. Lees meer…..

Beton Onderhoud

Hoe herstel ik de uitstraling van mijn betonnen terras?

Om de uitstraling van je betonnen terras te herstellen, gebruik je een kwalitatieve stripper en een boenmachine. Lees meer….

Hoe maak ik mijn betonvloer schoon?

Om je betonvloer schoon te maken, gebruik je een geschikte reiniger. Als je vloer erg vies is, kun je ook een stripper en een schrobmachine gebruiken.

Hoe moet ik mijn gepolijste betonvloer onderhouden?

Om je gepolijste betonvloer te onderhouden, is het belangrijk om dagelijks te stofzuigen, vuil en vet direct te verwijderen, en regelmatig te dweilen met een geschikte reiniger. Lees meer….

Waarom wordt mijn betonvloer geel?

Als je betonvloer geel wordt, kan dit te wijten zijn aan het gebruik van oxaan olie als behandeling. Helaas heeft deze olie de eigenschap geel te worden. Lees meer ….

Wat is.....

Wat is Mortex?

Mortex is een product zoals Beton Cire, met een beton cire look. Moeilijker te verwerken, wel een goed product. Lees meer….

Wat is Beton Cire?

Beton Cire is een moderne, strakke en natuurlijk ogende betonlook afwerking die gebruikt kan worden voor badkamers, vloeren en meubels. Lees meer….

Wat is Micro Beton?

Micro Beton is een betonlook afkomstig van Spanje. Heeft heel veel kalk in zich en is moeilijk waterdicht te krijgen. Lees meer…..

Wat is Glas Epoxy?

Glas epoxy is een gietbare glasheldere epoxy die gebruikt word voor de zogenaamde river tables, de muntjes vloeren. Lees meer….

Wat is betonlook?

Betonlook is een verzamelnaam van producten die er uit zien als beton maar het niet zijn. Je hebt de cementgebonden betonlooks (beton cire) die je in de badkamer kan gebruiken. Je hebt ook de kalkgebonden betonlooks ( micro-beton of micro-cement ). Maar je hebt ook de betonlook verf producten en de PU betonlook die heel erg plastiek aan voelt. Lees meer….

Wat is Microtopping?

Microtopping is een internationale benaming voor micro beton producten. Lees meer….

Wat is woonbeton?

Woonbeton is een overkoepelende term voor verschillende beton- of betonlook-achtige cementgebonden minerale producten die gebruikt worden in woningen. Lees meer….

Bezorging

Leveren jullie ook op zaterdag en zondag?

Op zaterdag worden kleine bestellingen ook geleverd. Wij doen onze verzendingen met verschillende transporteurs waaronder PostNL, DPD en Transmission. Je krijgt altijd een track en trace om je bestelling te volgen. Je krijgt bij de kleuren samples geen track en trace, die worden gewoon per post verzonden.

Heb je een grote bestelling die op een pallet verzonden word dan gaat dat altijd met Transmission. Die leveren niet op zaterdag.

Heb je een gewone bestelling dan word deze verzonden via PostNL of DPD en die leveren wel op zaterdag.

Bestel je vrijdag na 12 uur, zaterdag of zondag dan word jouw bestelling op maandag verstuurd.

Ontvang ik een track en trace om mijn bestelling te volgen?

Natuurlijk krijg je een track en trace bij je bestelling. Geef ook een goed telefoonnummer voor de transporteur. Kan soms handig zijn 😃.  Je ontvang je track en trace van ons of rechtstreeks van de transporteur als het om pallets gaat om je bestelling te kunnen volgen. Je kan ook op onze track en trace pagina je pakketje volgen. Een uitzondering zijn de kleuren samples, die worden gewoon met de post verstuurd.

Is het mogelijk om mijn bestelling op te halen?

Ja hoor, je kan jouw bestelling altijd in Baarle Nassau komen ophalen. We leveren alles uit voorraad.

Kan ik een aflever moment uitkiezen?

Nee dat gaat helaas ( nog ) niet. Je kan geen aflevermomenten uitkiezen. De verzendingen gaan via PostNL, DPD of de grotere bestellingen met Transmission.

Je krijgt een track en trace wanneer je pakketje word aangeboden. Houdt die goed in de gaten wanneer je niet veel thuis bent. Je kan natuurlijk ook je pakketje bij een postpunt of afhaalpunt laten bezorgen, dan hoef je zelf niet thuis te zijn voor je pakketje 😉.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je vóór 12 uur bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verzonden.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling thuis heb?

Wanneer je voor 12.00 besteld hebt wordt jouw bestelling diezelfde dag over gedragen aan de transporteur. Over het algemeen wordt een verzending binnen Nederland in 24 uur bij de klant bezorgt. Voor zendingen naar Belgie is dat 2 tot 3 dagen, afhankelijk van de regio waar je woont.

Let even op want soms is het met pakketjes heel erg druk, Sinterklaas, Black Friday en Kerst. Rond deze tijd kunnen leveringen wat langer duren.

Kun je bij jullie per express bestellen?

Nee, sorry, dat gaat (nog) niet. Je kan je bestelling wel komen ophalen wanneer je het snel nodig hebt.

Retourneren

Kan ik mijn op maatgemaakte levering retourneren?

Nee, sorry, dat gaat niet. Het gaat hier om een voor jou op maat gemaakte levering van Beton Cire, Beton Stuc of Beton Floor Cire. Of een voor jou gemaakte kleur PU gietvloer of minerale gietvloer.

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?

Ja, natuurlijk, zodra wij het artikel onbeschadigd en ongeopend retour hebben zullen wij binnen 2 werkdagen het betaalde geld aan je terugstorten.

Wat is het retouradres?

Het retouradres is Smederijstraat 19 , 5111 PT Baarle Nassau.

Kan ik een product retourneren?

Ja natuurlijk kan dat, je kan gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit houd in dat je alle producten* mits ongebruikt en in de originele verpakking, binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren. Zodra de producten bij ons binnen zijn worden deze gecontroleerd. Bij goedkeuring en niet gebruik maken wij zo snel mogelijk je geld over op je rekening. Je kan je retour makkelijk per e-mail doorgeven naar [email protected]. Het verzendbewijs en de track en trace mail je ook naar [email protected].

Vragen?

Staat jou vraag er niet tussen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

payments