Nieuws

Wat kost Beton Cire eigenlijk?

Wat kost beton cire eigenlijk

De prijs van Beton Cire is afhankelijk van je project. Heb je een toilet of wil je de badkamer laten doen ? Hoe groter hoe gunstiger de prijs als je Beton Cire wil laten plaatsen. De materialen zijn voor de badkamer of je toilet € 35,01 per m² en voor de vloeren € 40,- per m². Als je de workshop meedoet heb je nog eens 10% korting en kost de Beton Cire nog maar € 31,50 per m² en de Beton Floor Cire € 36,- per m2.

Wil je een trap of een aanrechtblad maken dan heb je meer Beton Cire nodig. Een trap systeem per m² is € 64,- en een meubel systeem per m² is € 50,40. Met een workshop heb je ook op deze producten 10% korting.

Wat kost de voorbereiding van Beton Cire?

Beton Cire kan zonder ondergrond behandeling of primer op alle gladde strakke scheurvrije ondergronden worden aangebracht. Dit kan stucwerk zijn , hoe gladder hoe beter , dat kunnen gipsplaten zijn of Gypoc, maar ook glad beton of Ikea keukenblad. Als je ondergrond strak , hard en zeker scheurvrij is dan kun je gelijk gaan smeren. De voorbereiding van je Beton Cire kost nu niets.

Is je ondergrond niet glad of vertrouw je de ondergrond niet dan zijn er verschillende mogelijkheden. Heb je een getegelde badkamer en je tegels zijn nog goed en vast, dan gebruik je de hechtlaag , € 12,50 per m² of een traditionele stuc als Ardex , Knauf of Schonox om de tegels glad en strak te maken. Badkamer renovatie.

Heb je een tegelvloer liggen dan word er een egaline gebruikt =/- € 12,50 per m² of een epoxy schraaplaag met super fijne toeslag om de vloer glad en strak te maken. Je tegels moeten wel nog goed vast zitten als je dit wil gaan doen.

Cementdekvloeren of chape kun je gelijk overheen en behoeven ook geen voorbehandeling als ze goed zijn. Heb je niet zo veel vertrouwen in je chape of cementdekvloer of is hij al helemaal schraal gelopen, gebruik dan een epoxy om de vloer te verbeteren. Eventuele scheuren repareren met krammen en epoxy. Er zijn ook nog projecten waar de epoxy nog bewapend word met een glasvezel mat omdat de chape / cementdekvloer zo zacht en poederig was. Deze hebben we niet op voorraad maar kunnen deze wel voor je bestellen. Mail ons als je wapening nodig hebt , [email protected].

Scheurreparatie-cementdekvloer-met-krammen
epoxy-schraaplaag-aangebracht-op-tegelvloer-2

Wat kost een beton cire badkamer?

Een badkamer van Beton Cire laten maken over glad stucwerk zal rond de € 3.000,- kosten. Dit is voor een normale badkamer van een 20 – 25 m².  In de prijs is het materiaal al verwerkt. Heb je nog tegels of is de badkamer niet strak dan moet je rekening houden met de kosten om dit glad te maken. Overleg dit dan even met de plaatsende vakman. De ene keer is de hechtlaag goed en de andere keer word er voor aan traditionele stuc gekozen. Wil je het zelf gaan doen dan zijn de kosten veel minder natuurlijk. De materialen voor een badkamer zijn € 35,01 per m². Beton Cire over tegels is een pagina die dit allemaal uitlegt.

Wat kost een beton cire vloer?

Een vloer van Beton Cire laten aanbrengen over een gladde ondergrond zoals egaline , betonvloer of cementdekvloer / chape en zelfs over een anhydrietvloer zal een € 4.500 tot € 5.000 kosten bij een woonkamer van 50 – 60 m². Dit is inclusief het benodigde Beton Cire vloer systeem. Heb je meer dan zal de prijs verlagen per m² , heb je minder dan gaat de prijs weer wat omhoog.   De materialen voor een vloer zijn € 40,- per m². Heb je nog geen gladde vloer of heb je nog tegels dan eerst egaliseren met egaline of met de epoxy schraaplaag. Kosten van het egaliseren variëren van € 12,50 per m² tot een €17 , €18,- toe. Epoxy zal ook zoiets kosten om te laten aanbrengen.

Wat kost een beton cire meubel of aanrechtblad?

Een meubel of aanrechtblad van Beton Cire word helemaal voor jou naar je eigen wensen op maat gemaakt. Wat dit kost is moeilijk te zeggen en is heel afhankelijk van wat je wil. Zijn het simpele planken of moeten er complete kasten en badkamermeubelen worden gemaakt. Het materiaal verbruik is bij meubelen ook een stuk groter , Beton Cire meubel systeem is € 50,40 per m² ipv de € 35,01 bij een badkamer of toilet bijvoorbeeld. Overleg met de vakman of dit iets voor hem of haar is. Niet iedereen is even goed in meubelwerk.

Wat kost Beton Cire om dit zelf te maken

De prijs is afhankelijk van wat je wil gaan maken. Je hebt voor een meubel of een trap veel meer materiaal nodig dan bij een muur of een vloer. Je ziet dat in de prijs van de producten. Deze producten zijn samengesteld naar je toepassing en per m2 makkelijk te bestellen. Heb je ondergrond verbetering nodig dan zijn de pakketten wellicht iets voor je. Dan hoef je geen 10 m² epoxy te nemen die je toch niet nodig hebt.

Bekijk ook eens de pagina’s ; badkamer , trap, vloer of hoe je een organische tafel maakt.

Workshops

Tijdens onze workshops laten we precies zien hoe je Beton Cire op de juiste manier aanbrengt en afwerkt, dat levert de mooiste badkamers, vloeren en trappen, met de minste inspanningen op. Je krijgt op de workshop dag ook nog eens 10% korting op je benodigde Beton Cire.

Beton ciré van Beton Aparte

Maak kennis met alle mooie toepassingen met Beton Ciré van Beton Aparte. Beton Cire xtra word in de badkamer en op meubelen gebruikt , Beton Floor de vloeren variant van Beton Cire en word in de woonkamer , keuken of kantoor gebruikt en de Beton Cire Wand word enkel decoratief gebruikt op muren. Heb je vragen over onze producten of prijzen? Neem dan contact met ons op, of kom gezellig langs in Baarle Nassau om de beton cire kleuren in het echt te zien en Beton Cire te ervaren in onze grote showroom.

Vragen?

Patrick staat klaar om je te helpen

Kom je er nog niet helemaal uit of heb je heel specifiek ding. Neem dan even contact op met ons. Je kan bellen, mailen of gewoon binnen lopen.

payments